Instalatii termice, electrice si de frig industrial 

Ati ajuns pe pagina potrivita ! Daca sunteti in cautare de instalatii termice, sanitare, electrice, de service pentru centrale termice, de consultanta cu privire la obtinerea autorizarii ISCIR atunci noi va putem ajuta.

Accesand linkurile din pagina veti avea posibilitatea sa va creati o imagine despre metodele pe care le aplicam in lucrarile noastre. Totodata veti avea posibilitatea sa luati legatura cu diferiti beneficiari in cazul in care ” recomandarea” este criteriul dvs. in alegerea executantului.

Incercand sa fim dinamici si eficienti, acivitatea noastra de pina acum s-a orientat inspre executii de instalatii pentru case individuale  sedii de firma, mici blocuri de locuinte, service pentru centrale mici si echipamente comerciale. „Lucrand cu echipe mici, atent supravegheate de personal de specialitate, reusim sa realizam o acuratete deosebita a executiei atat tehnic cat si estetic. Dispunem de personal logistic calificat si avem suport tehnic si colaborari cu firme din Bucuresti si din tara care ne pot ajuta pentru a alege cea mai convenabila solutie pentru dumneavoastra.

Putem de asemenea, sa oferim o asistenta tehnica solida pentru exploatarea si intretinerea echipamentelor termice si de frig, pentru curatarea schimbatoarelor de caldura sau a instalatiilor de ventilatie si exhaustare.

Putem executa, in functie de solutia tehnica aleasa, instalatii ingropate sau aparente din teava de cupru, polipropilena, PeXal sau din otel. Daca nu exista un proiect, experienta noastra va va ajuta la alegerea unei solutii optime, sigure si fiabile. Dupa expirarea garantiei putem asigura servicii de intretinere a instalatiilor si centralelor termice. Avand ca suport experienta tehnica a specialistilor si colaboratorilor nostri, putem derula ca executie si asistenta tehnica , proiecte ample de instalatii termice, de conditionare a aerului in diferite variante ( chillere, ventiloconvectoare, aparate cu detenta directa, centrale de tratare a aerului). Fie ca lucram sau nu dupa proiectul nostru, dorim ca atat executia cat si materialele si echipamentele sa fie ireprosabile.

Ne bazam, pentru indeplinirea acestui deziderat, pe buna cunoastere a pietii de materiale de instalatii si echipamente. In afara de lucrarile de mica amploare, specialistii nostri au oferit asistenta tehnica, service si remedieri multor obiective importante pe care le prezentam in sectiunea Clienti site-ului nostru.